vineri, 21 ianuarie 2011

PDL-ul NU tradeaza neamul romanesc!UDMR-ul cu buza umflata!

Dupa ce in ultimi ani au obtinut numeroase drepturi aliindu-se rand pe rand cu partidele de la putere, ajungand sa fie minoritatea cu cele mai multe drepturi din Europa, acum UDMR-ul si-a luat plasa.

Se pare ca, cu PDL-listi nu le-a mai mers, desi acestia le-au promis invatatura in limba maghiara se pare ca acum i-au tras pe sfoara si nu le mai da nimic.

Ei au ramas cu ochii in soare si cu amenintarile..

Senatorul UDMR Gyorgy Frunda a anunţat în urmă cu câteva minute pentru Realitatea TV că atât el cât şi colegii săi se simt păcăliţi de către Emil Boc şi Partidul Democrat-Liberal, anunţând în premieră dorinţa de a părăsi coalilia de guvernământ şi de a intra în Opoziţie.

Acesta lucru ar echivala pentru Guvernul Boc cu guvernarea minoritară şi automat, la prima moţiune de cenzură, cu căderea sa.

Senatorul UDMR se consideră „păcălit” şi „trădat” de cei din PD-L datorită anulării la Curtea Constituţională a asumării pe Legea Educaţiei şi retrimiterea acesteia în Parlament, după ce cinci din nouă judecători au votat în favoarea neconstituţionalităţii asumării Guvernului Boc pe Legea Educaţiei.

Doi dintre cei cinci judecători, spun liderii UDMR, sunt apropiaţi de PDL.

4 comentarii:

  1. Ungurii intotdeauna au vrut cate ceva de parca spui ca aici e Ungaria si nu Romania. Cand trece un roman in vizita prin zona Hargitei acesta e tratat ca un strain asta daca ai noroc si nu esti jignit sau chiar injrat in ungureste. Acum vor limba maghiara in scoli romanesti, asta ne lipseste noua. UDMR e curva puterii, oricare ar fi aceasta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa parerea mea unguri nu au nici cel mai mic drept aici asa cum nici noi nu avem in ungaria si sinver tot ce se face impotriva lor ma bucura

    RăspundețiȘtergere
  3. Jos cu hotii si cu scarnaviile astea de la putere.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da ce tot suntem noi aici de suntem obligati sa invatam nu stiu cate limbii, spune-mi tu mie care din toate tarile a caror limba noi a studiem si ei o studiaza pe a noatra...niciuna...nicio tara amarata nu vor as invete limba noastra...

    RăspundețiȘtergere