luni, 30 aprilie 2012

Articole si comentarii dofollow

Am observat ca tot mai multi incearca promovarea si tot-odata cresterea rank-ului prin articole(advertoriale) si comentarii pe bloguri dofollow.Este dupa opinia mea o buna oportunitate atat pentru advertiser cat si pentru propietarul de blog ce are setat atributia dofollow.

Articolele se vand si se cumpara in functie de pagerank si numarul de vizitatori,acum depinde ce doreste advertiser-ul,sa creasca in pagerank prin link-building sau sa isi promoveze site-ul sau afacerea.

De ceva timp am aplicat si eu functia dofollow la comentarii dar va rog fara keyword la nickname si comentarii la obiect cine nu se va conforma va avea comentariul sters.

Cat despre advertoriale ma puteti contacta personal la adresa de la contact si vom discuta pretul,nr de link-uri in articol cat si marimea acestua.

O zi buna tuturor!

4 comentarii:

  1. Asta cam asa e. Nu stiu cat de important mai este pagerank-ul pt google dar stiu ca pe noi ne intereseaza evolutia site-ului nostru.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am scos dofollow pentru ca m-am saturat de comentarii puerile la articole muncite din greu.

    RăspundețiȘtergere
  3. teo eu zic ca o administrare buna si niste reguli stricte de postare previn comentariile puerile.

    Cat despre evolutia site'ului campaniile de branding pe google display si remarketingul pot aduce rezultate foarte bune fara munca de "chinez" :)) de linkbuilding

    RăspundețiȘtergere