duminică, 3 octombrie 2010

Boc: Guvernul Tăriceanu, şantajat de PSD, a sacrificat viitorul economic al României

Premierul Emil Boc a declarat, duminică, la Suceava, că PDL a avut neşanşa să ia guvernarea în cea mai grea perioadă din ultimii 60 de ani, preluând un deficit de 5,2 la sută, şi a acuzat că "Guvernul Tăriceanu, şantajat de PSD, a sacrificat viitorul economic al Românie".

Emil Boc a făcut aceste declaraţii la şedinţa Colegiul Judeţean de Coordonare al PDL Suceava, la care sunt prezenţi mai mulţi miniştri, aproximativ o mie de delegaţi din organizaţiile din judeţ şi liderii organizaţiilor PDL din judeţele Moldovei.

Premierul a susţinut că PDL a avut "neşansa" să preia guvernarea în cea mai grea perioadă din ultimii 60 de ani.

"În loc să luăm o ţară cu bani puşi deoparte, am luat un deficit de 5,2 la sută", a spus Boc.

El a afirmat că preocuparea majoră a Guvernului este direcţionarea banilor spre investiţii şi dezvoltare şi spre crearea de noi locuri de muncă.

"Să ne facem ordine în ogradă şi să eliminăm abuzurile. Vom culege, ca ţară şi ca partid, rezultatele muncii noastre de acum. Important este să nu facem paşi înapoi. În 2012 vom avea o creştere economică sănătoasă", a declarat premierul.

El a susţinut că în 2011 creşterea economică va fi de 1,52 la sută şi va fi consolidată în 2012.

"Atunci, le vom putea spune românilor că i-am trecut prin această furtună teribilă. Mai avem nevoie să trecem aceste luni grele din 2010", a afirmat Emil Boc

El le-a mai spus participanţilor la şedinţa PDL Suceava că opoziţia oferă glume şi bancuri, neavând un program credibil.

De asemenea, Emil Boc a acuzat Guvernul Tăriceanu că a sacrificat viitorul României.

"Guvernul Tăriceanu, şantajat de PSD, a sacrificat viitorul economic al României", a adăugat Boc.

Totodată, premierul a criticat impozitarea progresivă, arătând că aceasta descurajează munca şi subliniind că "întotdeauna politicile PSD au încurajat nemunca".

"Cred cu sinceritate că 2012 va fi anul PDL pentru că facem ceea ce trebuie şi vom câştiga şi alegerile locale, şi parlamentare", a mai spus Boc, care a cerut solidaritate în partid şi ca "spiritul de la Suceava să fie în toate organizaţiile PDL".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu