miercuri, 9 mai 2012

Europa League - Atletico Madrid-Atlethic Bilbao

A venit si ziua cea mare pentru Bucuresti,in mai putin de 2 ore va incepe finala Europa League dintre Atletico Madrid si Atlethic Bilbao.Capitala noastra va gazduii in premiera o finala de cupa europeana,cu un stadion nou si cochet inaugurat anul trecut,cu ceva probleme dar sper ca pentru acest meci pentru aceasta finala,terenul cat si stadionul in ansamblu se va comporta in mod exemplar.

Presa straina elogieaza Bucurestiul si in mod special National Arena,peste 30.000 de suporteri ai celor doua echipe s-au deplasat la Bucuresti pentru aceasta finala.

Meciul din aceasta seara a fost umbrit oarecum de meciul de ieri seara U. Cluj - CFR Cluj din cauza incidentelor din timpul meciului ce a dus la suspendarea lui.Si de aceasta data presa de afara a taxat comportamentul jucatorilor si nu numai al celor implicati.

Dar sa speram ca finala Europa League va fi lipsita de orice fel de incidente si sa demonstram ca putem gazduii un meci important ca acesta.Sper ca si pe teren cat si in tribune va fi un spectol total.

Bafta celor doua echipe si cea mai buna echipa sa castige!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu