sâmbătă, 19 mai 2012

Horoscopul Zilei 19-05-2012

Horoscopul zilei pentru 19.05.2012 : 

Berbec:

Ati avut probleme una dupa alta,dar acum lucrurile tind sa se imbunatateasca.Viata merge inainte de ce sa nu faci si tu la fel.

Taur:

Recalculeaza.Acel imprumut sau investitie pe care ai facut-o poate sa fie cheia spre a va rezolva toate problemele financiare.

Gemeni:

Mai multe lucruri parasesc viata ta decal cele care vin.Asta deoarece treci printr-un proces de "vanturare".Acest lucru duce la un nou inceput.

Rac:

Eclipsa de maine apare in coltul cel mai vulnerabil al diagramei solare.Incercarea de a preveni o problema poate conduce la exacerbarea acesteia.

Leu:

Folosit pentru a face un lucru mai bine decat oricine altcineva,in curand vei purta mai multe palarii decat pot duce.Bine ati venit la locul de munca din secolulul 21.

Fecioara:

Evolutii in curs de desfasurare va redirectiona viata ta. Acestea pot parea coplesitoare la început.dar va veti descurca cu brio.

Balanta:

Va veti regasii intr-un cadru nou.Acest lucru ar putea fi o mutarea,o schimbare de vocatie sau un un apel brusc de a face altceva.Fi deschis la orice.

Scorpion:

O schimbare a veniturilor va schimba echilibrul puterii.In cazul in care un partener castiga mai putin atunci,el/ea va castiga mai mult.Daca insa va fi vice-versa,atunci vei devenii sustinator de familie.

Sagetator: 

Ai crezut ca stiai tot ce era de stiut,dar astazi vei vedea parti ale unui iubit/iubite de care nu stiai ca exista ( dar sperai sa fie acolo undeva).

Capricorn:

Ai mers atat de departe cat puteai merge pe cont propiu.Insa daca vrei sa ajungi si mai departe va trebuii sa iti unesti fortele si cu altcineva.Prietenii te pot ajuta!

Varsator:

Mandru de a fi obiectiv,acum trebuie sa fie personal in manipularea unei situati.Oamenii trebuie sa stie ce conteaza pentru tine inainte de a decide ce conteaza pentru ei.

Pesti:

Cum veti castiga mai multa increderea in calea dumneavoastra veti vedea anumite prietenii cum vor cadea de pe marginea prapastiei.Acest proces este o plivirea asteptata de mult timp.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu