duminică, 3 octombrie 2010

Sexul bun tine 7 minute

7 minute sunt suficiente pentru a te spala pe dinti, uneori sunt suficiente si pentru a face un dus, pot fi 7 minute cele in care incalzesti o mancare. 7 minute sunt suficiente pentru barbati pentru a se barbieri si reprezinta totodata jumatate din timpul de care au nevoie femeile pentru a se machia.
Dar, conform unui studiu recent 7 minute reprezinta timpul necesar pentru a avea o relatie sexuala minunata.
Rezultatele acestui studiu, publicate in "Jurnalul medicinii sexuale" a relevat faptul ca pentru a avea o partida de sex reusita ajung intre 3 si 7 minute. Majoritatea participantilor intervievati, atat femei cat si barbati, au fost de acord ca o partida buna de sex nu are de ce sa tina mai mult de 10 minute.
Spre deosebire de sesiunile de maraton sexual ce pot fi vazute la Tv sau in unele seriale de televiziune, realitatea este ca in viata de zi cu zi se gateste in paturile oamenilor o "supa fierbinte" si vizibil gatita mai repede.
Mary Jo Rapini, psihoterapeut in Spitalul Methodist, in Huston, Texas conchide: "Cand persoanele gandesc ca sexul trebuie sa dureze o anumita perioada de timp pentru a fi bun, incearca sa atinga acel timp sau chiar sa il depaseasca. Problema este ca uita sa se bucure de el. De fapt, sexul care dureaza mai mult sfarseste prin a obosi partenerii, de obicei femeile."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu